Gemiddelde waardering:
213 referenties

Faster West-Nederland

Faster verhuizingen West-Nederland

Faster verhuizingen West-Nederland verzorgt verhuizingen vanuit de brede regio Den Haag naar de rest van Nederland en daarbuiten. We vinden kwaliteit en persoonlijke aandacht belangrijk; u vertrouwt toch uw waardevolle spullen aan ons toe. Ons motto is: kan niet bestaat niet. Wij gaan tot het uiterste om onze klanten tevreden te stellen en om de verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Mocht er toch iets mis gaan, verhuizen is toch mensenwerk, dan spannen wij ons in om alles goed op te lossen.

Schadevrij en 100% Tevreden

Volledig schadevrij verhuizen en altijd een 100% tevreden klant is voor elke Faster verhuizingen vestiging hét uitgangspunt. Op onze pilotvestiging is jaren lang gewerkt aan een zeer hoge kwaliteitsnorm en een eigen unieke werkwijze welke gericht is op kwaliteit. Alle verhuizers worden speciaal opgeleid en gecertificeerd volgens deze kwaliteitsnorm.

Hoge kwaliteit

Faster verhuizingen is een franchiseformule waarbij hoge kwaliteit & klanttevredenheid dé twee uitgangspunten zijn. Onze verhuis vestigingen zijn volledig zelfstandig en maken gebruik van de kracht, kennis en ervaring van de Faster verhuizingen formule.

Wij horen vaak van klanten dat de verhuisdag zo prettig en gezellig is verlopen; dat is wat wij graag willen horen.

Regio West-Nederland (Den Haag / Delft)

Stiemensvaart 43, Den Haag

fwn@faster-verhuizingen.nl

Faster West op Facebook
Ook franchisenemer worden?