Gemiddelde waardering:
213 referenties

Faster Zuid-West Nederland

Faster verhuizingen Zuid-west-Nederland

Faster verhuizingen Zuid-west-Nederland van Richard Derksen verzorgt verhuizingen vanuit de brede regio Rotterdam naar de rest van Nederland en daarbuiten. We vinden kwaliteit en persoonlijke aandacht belangrijk; u vertrouwt toch uw waardevolle spullen aan ons toe. Ons motto is: “Kan niet bestaat niet”. Wij gaan tot het uiterste om onze klanten tevreden te stellen en om de verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Mocht er toch iets mis gaan, verhuizen is toch mensenwerk, dan spannen wij ons in om alles goed op te lossen. Als verhuisbedrijf in Zuid-West Nederland zijn wij werkzaam in de volgende regio’s:

Schadevrij en 100% Tevreden

Volledig schadevrij verhuizen en altijd een 100% tevreden klant is voor elke Faster verhuizingen vestiging hét uitgangspunt. Op onze pilotvestiging is jaren lang gewerkt aan een zeer hoge kwaliteitsnorm en een eigen unieke werkwijze welke gericht is op kwaliteit. Alle verhuizers worden speciaal opgeleid en gecertificeerd volgens deze kwaliteitsnorm.

Hoge kwaliteit

Faster verhuizingen is een franchiseformule waarbij hoge kwaliteit & klanttevredenheid dé twee uitgangspunten zijn. Onze verhuis vestigingen zijn volledig zelfstandig en maken gebruik van de kracht, kennis en ervaring van de Faster verhuizingen formule.

Wij horen vaak van klanten dat de verhuisdag zo prettig en gezellig is verlopen; dat is wat wij graag willen horen.

Regio Zuid-West (Rotterdam)
Westhavenkade 96, Vlaardingen
Telefoon: 0107616329
Mail: richard@faster-verhuizingen.nl
Faster Zuid-West op Facebook
Ook franchisenemer worden?