Gemiddelde waardering:
213 referenties

Over Faster

Faster verhuizingen

Professioneel verhuisbedrijf

Faster verhuizingen is een verhuisbedrijf dat gaat voor kwaliteit en professionaliteit. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en werken met een vast eigen verhuisteam. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en klanttevredenheid.

Faster verhuizingen heeft in de loop der jaren een eigen unieke werkwijze ontwikkeld om uw kostbare en emotionele spullen vakkundig en goed beschermt naar uw nieuwe woning of bedrijfspand over te brengen.

Alle vestigingen van Faster verhuizingen werken allemaal volgens dezelfde hoge kwaliteitsnorm en bieden iedereen zowel particulier als zakelijk een verhuizing zonder zorgen tegen een eerlijke prijs. De Faster vestigingen genieten van de vele kwaliteits- en leveranciersvoordelen welke weer invloed hebben op zowel de gunstige verhuisprijs als de hoge kwaliteit.

Schadevrij en 100% tevreden

Volledig schadevrij verhuizen en altijd een 100% tevreden klant is voor elke Faster verhuizingen vestiging hét uitgangspunt. Op onze pilotvestiging is jaren lang gewerkt aan een zeer hoge kwaliteitsnorm en een eigen unieke werkwijze welke gericht is op kwaliteit. Alle verhuizers worden speciaal opgeleid en gecertificeerd volgens deze kwaliteitsnorm.

Altijd Gratis verhuisdozen & inpakpapier

Bij uw verhuizing ontvangt u gratis verhuisdozen en inpakpapier.