Gemiddelde waardering:
213 referenties

Referenties

Stuur uw review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Plaats je eigen referentie

Gemiddelde waardering:  
 251 referenties
by Jeannette Niesink on Faster Verhuizingen
Geweldige verhuizers, maakten een toch wel stressvolle verhuisdag meer dan goed

Wat een geweldig verhuisbedrijf! Met heel veel zorg werden al onze spullen verpakt in folie en de kunst kreeg nog meer zorg en aandacht. De meer dan aardige jonge verhuismannen , waar niets teveel voor was, hebben ervoor gezorgd dat we deze verhuisdag , in positieve zin, niet snel zullen vergeten!
Mannen, nogmaals, grote Dankjulliewel
Zoekt u een verhuisbedrijf.. twijfel niet.. neem verhuisbedrijf Faster

by C Geul on Faster Verhuizingen
Verhuizing

Kundige verhuizers, goed voorbereid, stevige dozen, alles werd goed en met zorg verpakt. Er was voldoende inpak materiaal. Er werd niet afgeraffeld, men nam er de tijd voor. Super tevreden.

by Liesbeth Haringsma on Faster Verhuizingen
Verhuizing 7 december 2020

Van Hellevoetsluis ben ik verhuisd naar Haarlem met Faster Verhuizingen. Werkelijk een fantastische verhuisploeg (4 man) heeft deze klus meer dan geweldig gedaan. Het ging super snel, kundig en zeer relax. Mijn complimenten mannen! Ik kan Faster alleen maar aanraden als u gaat verhuizen.

by Ingmar Bocker on Faster Verhuizingen
Verhuizing geslaagd

Wij hebben onlangs gebruik gemaakt van Faster Verhuizingen. We kregen een hele hoop dozen (en matras hoezen) die we tijdelijk konden gebruiken. De verhuizing zelf verliep ook prima. Er waren wat onverwachte kosten voor een verhuislift omdat ons tv meubel anders niet boven kwam, maar daar kon het verhuisbedrijf ook niks aan doen (ze hadden ons nieuwe huis nooit gezien). We vonden het heel erg fijn dat de lift op de dag zelf nog geregeld kon worden, zodat we aan het eind van de dag het tv meubel wel boven hadden staan. Verhuizers waren erg vriendelijk en alle communicatie verliep zoals je het mag verwachten; en dan nog een beetje extra. Aanrader dus. Redelijke prijzen ook!

by Sara Dikmen on Faster Verhuizingen
Toppers

Wij zijn 1 Februari 2021 verhuist. Intake gesprek ging supper goed met Richard Derksen. Klantvriendelijk, oplossing gericht, secuur, netjes, snel en mee denkend. Ze hebben zelfs mijn meubels in elkaar gezet. 3 top mannen hebben mijn supper goed geholpen tijdens verhuizen. Als hoogzwangere vrouw van 38 weken, ben ik ze dankbaar. Zeker een aanrader, prijs met andere verhuizers vielt echt reuze mee. Zeker een aanrader voor in de toekomst. Ik raad het iedereen aan. Ze zijn echt toppers en allround out the box denkende verhuizers. Jonges supper bedankt. Ze denken met alles met je mee, en ter plekke komen ze gelijk met oplossingen. Richard en de andere 3 verhuizers bedankt.

Page 1 of 51:
«
 
 
1
2
3
 
»