Gemiddelde waardering:
213 referenties

Referenties

Stuur uw review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Plaats je eigen referentie

Gemiddelde waardering:  
 224 referenties
by Astrid on Faster Verhuizingen
Verhuizing

Zijn in november jl. verhuisd met Faster, van huis naar opslag naar nieuwe woning. Zo goed als geen schade, jongens werken hard door en geweldige ploeg, zeker aan te raden. Alles is zeer vakkundig ingepakt en verhuisd met lift, vervolgens doen de mannen hun uiterste best alles op zijn plaatst te zetten etc. Niets dan lof.

by Karen-Jane on Faster Verhuizingen
super verhuizing

Kwamen op tijd. Erg vriendelijk en zeer goed in hun werk. Dozen en inpakpapier werd ruim op tijd geleverd. Ook de communicatie is prima geregeld. Prima verhuizers die ik ten zeerste aanraad.

by Warning on Faster Verhuizingen
Van Flevoland naar Drenthe

Dank u wel Aart Zomer en het team,
Met 10 man kwamen ze -mooi op tijd- bij ons binnen en ontmantelden ons huis op professionele wijze. In alle kamers was een team te vinden dat de meubels zorgvuldig inpakte. Voor ons kwam er steeds minder plek om te zitten! Het inladen in de auto's was een vak apart. Er werden aanwijzingen gegeven welke spullen aangereikt moesten worden en zo werd elke ruimte gevuld. Er werd wat afgesjouwd op die hete dag in augustus 2018. Daarna begon de autorit van 2 uur. En in Drenthe kwam alles op zijn juiste plek terecht, uitgepakt en gemonteerd. Alles met een lach en een vrolijk praatje tussendoor. Alles zonder schade! En om 18.00 uur klaar! Petje af! Verhuizen? Dat doen wij even niet meer, maar als we gaan dan kiezen we weer voor Faster met Aart Zomer!

by monique hond on Faster Verhuizingen

Dankzij Ali en zijn team hebben we een heel ontspannen en zelfs gezellige verhuisdag gehad. Alles liep op rolletjes en we zijn dan ook erg tevreden.Wij weten wel door wie we ons de volgende keer weer laten verhuizen. Dankjewel team Den haag!

super fijne verhuizing

Afgelopen november zijn we verhuisd door een fijn team verhuizers van Faster verhuizingen Zwolle. Fijne vrolijke jongens (sorry verhuizers) hebben in rap tempo de hele inboedel vanuit de ene woning naar de andere woning gebracht. Zorgvuldig en behoedzaam met onze spullen, flexibel en uiterst correct hebben ze de klus geklaard. Voorlopig gaan wij niet weer verhuizen maar ik kan iedereen die wel gaat verhuizen Faster verhuizingen aanraden. Jongens bedankt! en natuurlijk ook Dhr. Zomer.

Page 1 of 45:
«
 
 
1
2
3
 
»