Gemiddelde waardering:
213 referenties

Referenties

Stuur uw review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Plaats je eigen referentie

Gemiddelde waardering:  
 220 referenties
super fijne verhuizing

Afgelopen november zijn we verhuisd door een fijn team verhuizers van Faster verhuizingen Zwolle. Fijne vrolijke jongens (sorry verhuizers) hebben in rap tempo de hele inboedel vanuit de ene woning naar de andere woning gebracht. Zorgvuldig en behoedzaam met onze spullen, flexibel en uiterst correct hebben ze de klus geklaard. Voorlopig gaan wij niet weer verhuizen maar ik kan iedereen die wel gaat verhuizen Faster verhuizingen aanraden. Jongens bedankt! en natuurlijk ook Dhr. Zomer.

by Fam. Volkers on Faster Verhuizingen
Snel, vriendelijk en goed

Mooi op tijd aanwezig, vriendelijke jongens. Het team was goed op elkaar ingespeeld. De verhuizing was zo klaar, waardoor wij de hele middag de tijd hadden om al dozen uit te pakken en ons nieuwe huis ons nieuwe thuis te maken. Bedankt mannen van team Oost!

by bosselaar on Faster Verhuizingen
operatie geslaagd

Vandaag zijn de dozen weer opgehaald. Het was twee weken geleden een gezellige verhuisdag. Een prettig team uit Den Haag bracht alles keurig naar ons nieuwe huis. Met dank.

by H Oosterhuis on Faster Verhuizingen
team Breda

Afgelopen donderdag verhuisd. Team Breda was efficiënt, goed op elkaar ingespeeld en snel. Zoals zij kunnen inpakken en stapelen! Ik raad iedereen aan die ik ken om Faster in te schakelen. Waar ik het niet meer zag zitten, waren de verhuizers vrolijk, optimistisch en niet onbelangrijk: zelfstandig.Zelfs het boek dat ik aan het lezen was lag weer op m'n nachtkastje in mijn nieuwe huis! Dikke complimenten!

by Zuiderwijk on Faster Verhuizingen
Faste verhuizing

Ik ben afgelopen vrijdag verhuisd.Van drie hoog naar eengezinswoning.De verhuizers kwamen netjes op tijd.Waren vrolijk, voorzichtig met mijn spullen.Alles werdt netjes ingepakt met kleden en folie.Ze waren Klantvriendelijk.Dit was de eerste keer dat ik verhuisde met een verhuisbedrijfIk zou Faster aanbevelen bij anderen.Bedankt Jongens

Page 1 of 44:
«
 
 
1
2
3
 
»