Gemiddelde waardering:
213 referenties

Referenties

Stuur uw review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Plaats je eigen referentie

Gemiddelde waardering:  
 232 referenties
by Peter & Maryse Geerts on Faster Verhuizingen

19 juni j.l. verhuist door Faster verhuizingen vanuit Heenvliet naar Spijkenisse.Ik kan het een ieder aanraden: Super correcte mannen, alles dubbel ingepakt ( In plastic,dekens en weer plastic ), demontage en montage. Niets is de mannen teveel ! Nemen je echt alles uit handen, hebben plezier in hun werk en zijn met een bakkie en een broodje helemaal happy ! Zijn om even 10:00 uur begonnen en om 14:45 uur was alles op het nieuwe adres alweer op z'n plaats ! Vet respect voor dit bedrijf en zijn mensen !!! Richard, bedankt. Hier mag je trots op zijn !!!

by A vosselman on Faster Verhuizingen

Vandaag verhuisd met faster verhuisbedrijf uit ZwolleDe mannen waren netjes op tijd, alle meubels werden netjes ingepakt en in de nieuwe woning netjes weer uit gepakt en op de plek gezet niks was hun teveel en beleefde mannen zijn het, echt top is het gegaan een super bedrijf en de communicatie via de mail en telefoon was ook super, als ik weer zou moeten verhuizen, ga ik weer naar faster verhuisbedrijf echt aan te raden.

by Petra en Fred on Faster Verhuizingen
Top verhuizing

Voor de tweede keer verhuisd met faster 👍 👍👍👍Ze gaan zorgvuldig met je spullen om.Als je extra dozen wil en inpakpapier dan bel je op en ze komen het brengen geen probleem.Wat ik vooral top vind zijn de jongens onderling.Ze zijn spontaan en weten van aanpakken.Echt een top team.Als ik voor de derde keer zou verhuizen zou ik faster gelijk weer bellen.Dus bij deze mannen bedankt voor het veilig en keurig overbrengen van onze spullen.👍👍👍👍

by Ron en Nellie on Faster Verhuizingen
Super Leuke Verhuisdag

Stevige verhuisdozen inclusief inpakpapier werd ruim op tijd geleverd. Onze bedden en 2 muurkasten werden vakkundig gedemonteerd. Alle meubelen en spullen werden zorgvuldig met plasticfolie ingepakt. Voor ons huis kon de verhuislift helaas niet worden ingezet. De sterke mannen hebben alles (o.a. een zware wasautomaat en zware TV kast) met mankracht getild en heel netjes zonder schade naar beneden gedragen. In ons nieuwe woning werd alles netjes uitgepakt en in overleg met ons keurig op een plek geplaatst. Ze dachten positief mee en hebben een paar maal (zware) meubels en planten in de kamer verplaatst. Super klantgericht! Het was een super leuke verhuisdag! Wij raden Faster Verhuizingen voor uw verhuizing aan.

by H. Meijering on Faster Verhuizingen
Lelystad -> Zwolle

Team Zwolle hartelijk dank voor het vlekkeloos laten verlopen van de verhuizing.Erg tevreden met de service die is verleend.

Page 1 of 47:
«
 
 
1
2
3
 
»