Gemiddelde waardering:
213 referenties

Referenties

Stuur uw review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Plaats je eigen referentie

Gemiddelde waardering:  
 227 referenties
by Matthijs on Faster Verhuizingen
Zeer tevreden

Alles naar wens uitgevoerd, erg tevreden met de service! Team Zwolle bedankt.

by Ruud en Henny on Faster Verhuizingen
Gezellige super verhuizing

Het was een gezellige dag met Ali en zijn team, de meubels werden met zorg ingepakt en alles verliep vlekkeloos. De verhuislift was een uitkomst tijdens het leeghalen van de woning. Aan gekomen bij het nieuwe adres werd wederom de verhuislift gebruikt daar er personenliften aanwezig zijn. Ook hier ging het vlekkeloos. Omstreeks 18:00 uur was de klus geklaard en na een geslaagde dag vertrokken de mannen. Wij raden dit verhuisbedrijf ten zeerste aan.

by Pieter on Faster Verhuizingen
Helemaal top!

Kort geleden verhuisd van Den Haag naar Middelburg binnen een dag (bij ander verhuisbedrijf zou het 2 dagen duren en veel duurder zijn). Goede en flexibele afspraken gemaakt en nagekomen. Ruim tevoren voldoende dozen, papier en stickers geleverd. Harde werkers op de verhuisdag en in een goede sfeer. Kwetsbare spullen worden ingepakt. Alles is naar wens neergezet in het nieuwe huis en een paar keer op verzoek weer verplaatst. Heel klantgericht allemaal!!

by Astrid on Faster Verhuizingen
Verhuizing

Zijn in november jl. verhuisd met Faster, van huis naar opslag naar nieuwe woning. Zo goed als geen schade, jongens werken hard door en geweldige ploeg, zeker aan te raden. Alles is zeer vakkundig ingepakt en verhuisd met lift, vervolgens doen de mannen hun uiterste best alles op zijn plaatst te zetten etc. Niets dan lof.

by Karen-Jane on Faster Verhuizingen
super verhuizing

Kwamen op tijd. Erg vriendelijk en zeer goed in hun werk. Dozen en inpakpapier werd ruim op tijd geleverd. Ook de communicatie is prima geregeld. Prima verhuizers die ik ten zeerste aanraad.

Page 1 of 46:
«
 
 
1
2
3
 
»