Referenties

Stuur uw review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Plaats je eigen referentie

Gemiddelde waardering:  
 218 referenties
by bosselaar on Faster Verhuizingen
operatie geslaagd

Vandaag zijn de dozen weer opgehaald. Het was twee weken geleden een gezellige verhuisdag. Een prettig team uit Den Haag bracht alles keurig naar ons nieuwe huis. Met dank.

by H Oosterhuis on Faster Verhuizingen
team Breda

Afgelopen donderdag verhuisd. Team Breda was efficiënt, goed op elkaar ingespeeld en snel. Zoals zij kunnen inpakken en stapelen! Ik raad iedereen aan die ik ken om Faster in te schakelen. Waar ik het niet meer zag zitten, waren de verhuizers vrolijk, optimistisch en niet onbelangrijk: zelfstandig.Zelfs het boek dat ik aan het lezen was lag weer op m'n nachtkastje in mijn nieuwe huis! Dikke complimenten!

by Zuiderwijk on Faster Verhuizingen
Faste verhuizing

Ik ben afgelopen vrijdag verhuisd.Van drie hoog naar eengezinswoning.De verhuizers kwamen netjes op tijd.Waren vrolijk, voorzichtig met mijn spullen.Alles werdt netjes ingepakt met kleden en folie.Ze waren Klantvriendelijk.Dit was de eerste keer dat ik verhuisde met een verhuisbedrijfIk zou Faster aanbevelen bij anderen.Bedankt Jongens

by Tineke Tindal on Faster Verhuizingen
Mevr.

Geweldige verhuizers. Vrolijk, netjes en voorzichtig met de spullen.Helemaal top.

by Th Snijders on Faster Verhuizingen
verhuizing

op 7 augustus zijn wij verhuisd door team Zwolle het was die dag 36 graden dus super warm, er kwamen 5 verhuizers en het was een superdag voor zowel de verhuizers als voor ons. Ze konden gewoon drinken wat en wanneer zij wilde, dit deden ze gelukkig dan ook geregeld. Wij mochten zelf nauwelijks meehelpen. Het was voor ons een fijne dag om op terug te kijken.

Page 1 of 44:
«
 
 
1
2
3
 
»