Gemiddelde waardering:
213 referenties

Referenties

Stuur uw review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Plaats je eigen referentie

Gemiddelde waardering:  
 234 referenties
by M. Wladimiroff on Faster Verhuizingen
Uitmuntende service

Het Faster team Den Haag onder leiding van Rien van den Heuvel heeft onze lastige verhuizing snel, efficiënt en voortreffelijk verzorgd. Eerst van ons vorige huis naar de opslag en praktisch vijf maanden later van de opslag naar ons nieuwe huis. De verhuizers waren vriendelijk, behulpzaam en hebben zorgvuldig en netjes gewerkt. Tuin-ornamenten en fietsen die niet meer in de opslag pasten werden door de heer Van den Heuvel spontaan als extra service apart in bewaring genomen. Voor de verhuizing werd een zeer redelijke prijs gerekend. Topklasse!

by Johan de Jonge on Faster Verhuizingen
Faster Zwolle

23 juli 2019Team Zwolle heeft voor ons ingepakt en alles verhuist. Heel goed werk geleverd. Alles op tijd, beleeft personeel en erg vindingrijk in het oplossen van problemen tijdens de verhuizingAanrader!!!!

by Peter & Maryse Geerts on Faster Verhuizingen

19 juni j.l. verhuist door Faster verhuizingen vanuit Heenvliet naar Spijkenisse.Ik kan het een ieder aanraden: Super correcte mannen, alles dubbel ingepakt ( In plastic,dekens en weer plastic ), demontage en montage. Niets is de mannen teveel ! Nemen je echt alles uit handen, hebben plezier in hun werk en zijn met een bakkie en een broodje helemaal happy ! Zijn om even 10:00 uur begonnen en om 14:45 uur was alles op het nieuwe adres alweer op z'n plaats ! Vet respect voor dit bedrijf en zijn mensen !!! Richard, bedankt. Hier mag je trots op zijn !!!

by A vosselman on Faster Verhuizingen

Vandaag verhuisd met faster verhuisbedrijf uit ZwolleDe mannen waren netjes op tijd, alle meubels werden netjes ingepakt en in de nieuwe woning netjes weer uit gepakt en op de plek gezet niks was hun teveel en beleefde mannen zijn het, echt top is het gegaan een super bedrijf en de communicatie via de mail en telefoon was ook super, als ik weer zou moeten verhuizen, ga ik weer naar faster verhuisbedrijf echt aan te raden.

by Petra en Fred on Faster Verhuizingen
Top verhuizing

Voor de tweede keer verhuisd met faster 👍 👍👍👍Ze gaan zorgvuldig met je spullen om.Als je extra dozen wil en inpakpapier dan bel je op en ze komen het brengen geen probleem.Wat ik vooral top vind zijn de jongens onderling.Ze zijn spontaan en weten van aanpakken.Echt een top team.Als ik voor de derde keer zou verhuizen zou ik faster gelijk weer bellen.Dus bij deze mannen bedankt voor het veilig en keurig overbrengen van onze spullen.👍👍👍👍

Page 1 of 47:
«
 
 
1
2
3
 
»