Gemiddelde waardering:
213 referenties

Referenties

Stuur uw review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Plaats je eigen referentie

Gemiddelde waardering:  
 237 referenties
Betrouwbaar en netjes

Wij zijn 2 weken geleden verhuisd door Faster Den Haag. Rien is een aardige en betrouwbare kerel. Voldoende stevige dozen en inpakpapier van tevoren gekregen. Afspraken worden goed nagekomen. De jongens die op de verhuisdag aanwezig waren, zijn gezellige en aardige mensen. De meubels etc worden goed ingesealt voordat ze vervoerd worden. Na de verhuizing werden de lege dozen weer snel opgehaald. Wat natuurlijk fijn is want die staan altijd in de weg. Top verhuisbedrijf!

by Truus Kemp on Faster Verhuizingen
Dank

Topbedrijf Faster
Aan te raden voor iedereen, van A tot Z alles netjes geregeld, héle goeie service
Vriendelijke verhuizers, ik ben super geholpen met name door Richard Derksen
Ik zal je bij iedereen aanraden
Chapeau

Verhuizing Zwolle

Faster verhuizing Zwolle heeft ons fantastisch geholpen met de verhuizing. Zij hebben de verhuisdozen, met etiketten erbij geleverd. Wij hebben de dozen gevuld en Faster heeft ze van het ene naar het andere huis getransporteerd. Bedden in- en uit elkaar gehaald. Matrassen in een hoes dekbedden en kussens geseald. Het zijn hardwerkende mannen die zeer klantgericht denken. Van een broodje en een bakkie, wat drinken en een aardig woord gingen ze zeker niet langzamer lopen.Aart, Brian en de andere mannen; BEDANKT voor het zo zorgvuldig vervoeren van onze dierbare spullen.Wij zouden iedereen Faster aanraden!Het enige minpuntje was dat Ajax die dag twee punten liet liggen tegen PSV...Rolf Esther en de jongens

by M. Wladimiroff on Faster Verhuizingen
Uitmuntende service

Het Faster team Den Haag onder leiding van Rien van den Heuvel heeft onze lastige verhuizing snel, efficiënt en voortreffelijk verzorgd. Eerst van ons vorige huis naar de opslag en praktisch vijf maanden later van de opslag naar ons nieuwe huis. De verhuizers waren vriendelijk, behulpzaam en hebben zorgvuldig en netjes gewerkt. Tuin-ornamenten en fietsen die niet meer in de opslag pasten werden door de heer Van den Heuvel spontaan als extra service apart in bewaring genomen. Voor de verhuizing werd een zeer redelijke prijs gerekend. Topklasse!

by Johan de Jonge on Faster Verhuizingen
Faster Zwolle

23 juli 2019Team Zwolle heeft voor ons ingepakt en alles verhuist. Heel goed werk geleverd. Alles op tijd, beleeft personeel en erg vindingrijk in het oplossen van problemen tijdens de verhuizingAanrader!!!!

Page 1 of 48:
«
 
 
1
2
3
 
»