Gemiddelde waardering:
213 referenties

Verhuizingen

Verhuizen? Verhuis zonder zorgen met Faster!

Faster verhuizingen is een verhuisbedrijf dat gaat voor kwaliteit en professionaliteit. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en werken met een vast eigen verhuisteam. Wij staan voor kwaliteit en professionaliteit.

Faster verhuizingen heeft in de loop der jaren een eigen unieke werkwijze ontwikkeld om uw kostbare en emotionele spullen vakkundig en goed beschermt naar uw nieuwe woning of bedrijfspand over te brengen.

De voorbereidingen van de verhuizing

Faster verhuizingen kan voor u inpakken, uitpakken, demonteren en op het afleveradres weer monteren. U ontvangt na opdracht 4 weken voor de verhuisdatum altijd standaard bij elke verhuizing GRATIS verhuisdozen en inpakpapier indien gewenst. Wij werken vaak met een verhuislift om ook appartementen en bovenwoningen op de meest efficiënte wijze te kunnen verhuizen.

Faster verhuizingen heeft in de loop der jaren een eigen unieke werkwijze ontwikkeld om uw kostbare en emotionele spullen vakkundig en goed beschermt naar uw nieuwe woning of bedrijfspand over te brengen. Wij hebben een prima doorlopende verhuisverzekering met een standaard dekking tot €23.000,- . Uiteraard is deze dekking speciaal voor uw verhuizing uit te breiden. Ook kunnen wij uw woning veegschoon opleveren. Vraag naar onze tarieven.

U verhuist met Faster verhuizingen geheel zonder zorgen! 

Kies uw type verhuizing Welcome to Transera Logistic

Zakelijk
Onbezorgde zakelijke, kantoor- en bedrijfsverhuizingen.
Meer informatie
Particulier
Verhuis zonder zorgen naar uw nieuwe woning.
Meer informatie