Gemiddelde waardering:
213 referenties

Verhuis zonder zorgen naar uw nieuwe woning

Met vakbekwaam personeel en een breed scala aan verhuismiddelen garandeert Faster verhuizingen een piekfijn verzorgde verhuizing: verhuizingen van Groningen tot Maastricht.

Wij bieden maatwerk en persoonlijke aandacht zodat u ervan verzekerd bent dat uw dierbare bezittingen goed worden behandeld. Dozen inpakken, het verpakken van kwetsbare meubels en kunst? Geen probleem. Bovendien assisteert onze Handy Man met het monteren en demonteren van meubels en indien gewenst slaan wij tussentijds ook de inboedel op.

Gratis verhuis offerte aanvragen?

Voorafgaand aan uw verhuizing inventariseren wij nauwkeurig wát en hoeveel er verhuisd moet worden. Hiervan ontvangt u een overzichtelijke offerte en als deze geheel volgens uw wensen is, kan de verhuizing worden ingepland. Maak gebruik van de verhuiscalculator voor een vrijblijvende berekening van uw verhuiskosten via Faster!

Meer informatie en contact

Wat wij doen, doen wij met zorg. Verhuizen met Faster verhuizingen betekent verhuizen met maximale zekerheid! Uw verhuizing is bij Faster verhuizingen verzekerd.

Neem contact met uw dichtstbijzijnde vestiging op voor meer informatie en persoonlijk advies.

DE SERVICES VAN FASTER

Gratis verhuisdozen
Gratis inpakpapier
Gratis meubels ingepakt
Verhuistips
Downloaden
Verhuiskosten berekenen
Berekenen
Inpaktips
Downloaden
100% Tevreden Klanten
Schadevrij en zorgeloos verhuizen
Meerdere vestigingen - landelijke dekking
Verhuisbedrijf nodig?
Bereken uw verhuiskosten

Kom in contact