Gemiddelde waardering:
213 referenties

Verhuizen van bedrijven, kantoren en/of winkels

Er komt bijzonder veel kijken bij zakelijk verhuizen. Of het nu gaat om een bedrijf, kantoor of winkel: in al deze gevallen is het absoluut noodzakelijk om de verhuis goed te plannen. Faster verhuizingen denkt met je mee en draagt zorgt voor een zorgeloze, professionele verhuizing.

Er dient bijvoorbeeld rekening te worden gehouden met de post die nog naar het oude adres van je onderneming wordt verzonden, maar daarnaast moet er ook de nodige aandacht worden geschonken aan bijvoorbeeld het opzeggen van bestaande contracten op de oude locatie en ga zo maar door. We zetten de belangrijkste punten waar je zeker en vast rekening mee dient te houden bij zakelijk verhuizen graag even voor jou op een rijtje.

Zakelijke doorzendservice bij verhuizingen

Wanneer je er voor kiest om je winkel of bedrijf te verhuizen is het niet ondenkbaar dat er nog geruime tijd post naar het oude adres zal worden verzonden. Dat is vervelend, want op die manier kan je zomaar belangrijke briefwisseling mislopen. Gelukkig bestaat er zoiets als een zakelijke doorzendservice. Deze dienst zorgt er voor dat het mogelijk is om je post van het oude adres automatisch te laten doorsturen naar het nieuwe.

Op deze manier ben je er zeker van dat je nooit belangrijke briefwisseling zal mislopen. Hou er wel rekening mee dat er aan deze zakelijke doorzendservice kosten verbonden kunnen zijn.

Opzegging van bestaande contracten

Niet alleen in het geval van een particuliere woning, maar ook bij een winkel of bedrijf zal je door de jaren heen doorgaans meerdere vaste contracten afsluiten. Het gaat daarbij om bijvoorbeeld een contract voor water en elektriciteit, maar ook andere overeenkomsten betrekking tot eventuele verzekeringen moeten bij een verhuis onder de loep genomen worden. Vooral de inboedelverzekering is wat dat betreft net als de brandverzekering een uiterst belangrijke verzekering, waar beslist de nodige aandacht aan moet worden geschonken.

Hou er tot slot ook rekening mee dat het opzeggen van met name water, gas en elektriciteit gebonden is aan bepaalde richtlijnen en termijnen. Het zou dus zomaar kunnen dat je nog even verder moet blijven betalen voor het contract op de oude locatie.

Meer advies en de verhuiswensen aan ons doorgeven? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van Faster verhuizingen, wij helpen je graag.

Bedrijfsverhuizing?
Bereken uw verhuiskosten

Kom in contact